Stäng annons

HMD planerar att utöka sitt smartphonesortiment på ett otroligt sätt under de närmaste månaderna. För närvarande är begreppet Skyline allmänt förknippat med märket, vilket är en telefon som i design är väldigt lik den gamla Nokia Lumia-modellen. Enligt tillgängliga läckor från en verifierad källa ska den kommande modellen ha en storlek som liknar Samsung Galaxy S24 Ultra.

Däremot pratas det just nu mycket mer om den kommande HMD View-modellen, som kommer att berikas med en FullHD+ OLED-skärm med en 50MP huvudkamera med OIS. När det gäller minne kommer den att säljas med 8GB RAM. Samtidigt pratas det om storleken på batteriet med en kapacitet på 4 700 mAh.

Den kommer att drivas av den tredje generationens Qualcomm Snapdragon 6s SoC-kretsuppsättning, som bara är något mer än den ommärkta Snapdragon 695. Men tack vare användningen av denna styrkrets är det redan säkert att HMD View kommer att ha 5G-nätverksstöd. Den kommer att säljas i tre färgversioner (svart - Meteor Black, Grey - Ice och Red - Velvet). Även om det inte finns något officiellt datum för avslöjande, är det tydligt att HMD fortfarande har mycket att göra.

Dagens mest lästa

.