Stäng annons

Xiaomi planerar att lägga till ytterligare en modell till K70-familjen. K70 och K70 Pro är för närvarande officiellt bekräftade, och Redmi K70 Ultra-modellen bör ansluta sig till dem inom en snar framtid. Tack vare de certifieringar som modellen har fått är det nästan säkert att den kommer att genomgå en officiell avtäckning inom en snar framtid. Ryktena om dess avtäckande börjar bli mycket starka för närvarande och teknikentusiaster kan inte vänta med att se alla dess specifikationer.

Tack vare Geekbench-databasen avslöjades åtminstone några av dem, som vi kommer att lista på följande rader. MediaTek Dimensity 9300+ chipset är tänkt att driva denna modell, medan den dök upp i databasen med 16 GB RAM. Men efter den officiella lanseringen kommer den troligen att dyka upp på marknaden i flera versioner. Den kommer givetvis att köra Android 14 med Xiaomis HyperOS från dag ett.

Redmi K70 Ultra kommer att klassas IP68, vilket innebär att den kommer att vara helt resistent mot damm och vatten. Certifieringen säger också att modellen kommer att ha 120W kabelladdningsstöd. Även om modellen inte ska säljas i territorier utanför Kina kan den vara grunden för en global version av telefonen som heter Xiaomi 14T Pro, vilket var fallet med tidigare versioner.

Dagens mest lästa

.