Stäng annons

Under 2019 lanserade Samsung sin mycket populära linje av trådlösa hörlurar som heter Samsung Galaxy Buds. Om mindre än en vecka kommer Unpacked-evenemanget att äga rum, där företaget planerar att presentera flera kommande modeller, inklusive den senaste versionen av Galaxy Buds 3 trådlösa hörlurar. Under dessa långa fem år har ännu ingen Samsung-modell använt alternativet av stamkonstruktion, som Galaxy Buds 3 nyss nämnde, vilket positivt överraskade nästan alla.

Information om denna nyhet har nyligen läckt ut, med några fler detaljer som kommer att avslöjas av Unpacked-evenemanget den 10 juli. Butiken som har cirkulerat på internet har avslöjat den helt nya designen som hörlurarna kommer att ha, och att döma av användarnas feedback är det säkert att säga att tillfredsställelsen är i sin ordning. Du kan se den zde. Men eftersom bilden dyker upp på en okänd Instagram-profil är det inte helt säkert om denna information är äkta.

"Inte ett särskilt bra drag, folk kanske klagar på att Samsung försöker komma närmare Apple", skriver följaren. Negativa recensioner är sällsynta, men de finns. Även om det verkar som att "kopiera Apple", finns det många företag som går mot denna design. Även om Samsung är ett av de sista företagen att byta till "stam"-stilen, kan det vara en förändring till det bättre. Den övre delen är då helt annorlunda, förmodligen med flit.

Dagens mest lästa

.